Bezoek La Londe

Of u nu voor het eerst naar La-Londe-les-Maures in de Provence komt, of dat u een vaste bezoeker van Camping de La Pascalinette® bent… ons stadje barst van de mogelijkheden voor uitstapjes en bezienswaardigheden. Om te ontdekken en herontdekken!

De stranden

Les Salins, Miramar, l’Argentière, L’Estagnol, Tamaris, Le Pellegrin, Cabasson, Brégançon… Alleen al hun namen!

De wijngaarden

Rondom de camping en in in de wijde omgeving van La-Londe-les-Maures… ontdek en proef de vele uitstekende wijnen, maar: drink met mate!

Château de La Coulerette, Château de La Pascalette, Château Sainte Marguerite, Saint-André de Figuières, Château des Bormettes, Château Maravenne, Château du Galoupet, Domaine Castel des Maures, Domaine du Château Vert, Domaine des Myrtes, Domaine de Tamary, Château du Carrubier, Domaine de la Cheylane, en vele andere uitstekende wijndomeinen!

Watersporten

Er zijn tal van uitstekende mogelijkheden: duikclubs, zeilscholen, kajakken op zee, botenverhuur, zeevissen, het onderwaterparcours Jardin des Mattes, enz.

Wandel- en mountainbike-routes

Enkele voorbeelden uit de onuitputtelijke lijst van het Office du Tourisme en het Conseil Général du Var: De méditerrane kust, de flora van de Provence (kruiden en hun gebruik), van olijfboom tot olijfolie, van wijngaarden tot wijnen, enz.

Bezienswaardigheden

Uitstapjes

La Londe op internet…