De stranden van Hyères - Côte d'Azur

Camping de La Pascalinette® in La-Londe-les-Maures aan de Côte d’Azur,

maakte speciaal voor u een selectie van de mooiste stranden van de Var en de Méditerranée.

Onze Paradijsjes noemen we ze: nos Coins de Paradis®, waar het in elk seizoen heerlijk toeven is!
Ons departement is ruig en schaars bebouwd gebleven: met schitterende zandstranden op slechts enkele auto-minuten van uw vakantieadres op onze camping met waterpark/parc aquatique en verwarmde zwembaden.


Zo kunt u vanaf uw favoriete Provençaalse camping na een paar minuten al parkeren bij bijvoorbeeld het strand van de Salins d’Hyères, een heerlijk natuurstrand dat deel uitmaakt van de Sentier du littoral, het wandelpad langs de kust. In de vroege ochtend kun je er zomaar de vogels van het naastgelegen natuurreservaat langs zien vliegen.

Op zo’n 8 rij-minuten van Camping de La Pascalinette® in La-Londe-les-Maures liggen de stranden van Miramar, van Tamaris en… hét strand van Argentière: een waar paradijsje op aarde, pal tegenover de drie Gouden Eilanden Porquerolles, Port-Cros en Le Levant.

Een klein eindje verder van de camping af ligt het strand van Pellegrin: ook al zo’n prachtig Méditerraan strand dat u op een steenworp afstand van het fraaie kustplaatsje La-Londe-les-Maures vindt. Ook te voet te bereiken via de Sentier du littoral, een wandeling van zo’n 20-25 minuten vanaf het strand van Argentière waar u de auto (betaald) kunt parkeren.

Nauwelijks verder, het strand van Léoube: een schitterend strand waar je geweest moét zijn.

Ook de stranden van Estagnol, Cabasson bij Bormes-le- Mimosas rekenen we graag tot onze Paradijsjes: nos Coins de Paradis®.

Heerlijk zwemmen en poedelen aan de mooiste stranden van de Var tijdens uw kampeervakantie aan de Côte d’Azur!